INAEK

Καρτάμπια μόνο αν στραβώσει του Βέρντε!

Η ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής για την υπόθεση Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ απουσίαζε από την...

Η ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής για την υπόθεση Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ απουσίαζε από την πρώτη προπόνηση της Ρόμα για τη νέα σεζόν και είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται. Η Ένωση φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο μαζί του όσο και με τους Ρωμαίους, ωστόσο, έχει προκύψει εμπλοκή με τον ατζέντη του παίκτη.

Συγκεκριμένα με τα χρήματα που αξιώνουν ως προμήθεια από πλευράς ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Την ίδια στιγμή, από την Ισπανία ανέφεραν χθες πως η ΑΕΚ τα βρήκε με τον Καρτάμπια και απόμένει το «Ok» της Λα Κορούνια.

Η περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού σχετίζεται με τον Βέρντε καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Άρα, μόνο εάν δεν προχωρήσει του Ιταλού, η Ένωση θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Ισπανού.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα