INAEK

Μπαίνει και το στέγαστρο!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο εργοτάξιο του γηπέδου μας η προεργασία για τη διαδικασία εγκατάστασης...

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο εργοτάξιο του γηπέδου μας η προεργασία για τη διαδικασία εγκατάστασης του στεγάστρου με την προετοιμασία του εδάφους, προκειμένου να έρθουν οι ειδικοί γερανοί, την ολοκλήρωση των υποδομών στις εξέδρες και βεβαίως με την τοποθέτηση των πύργων, πάνω στους οποίους αρχικά θα συναρμολογηθεί το στέγαστρο μέχρι την τελική του τοποθέτηση. 

Η προετοιμασία αφορά το έδαφος, καθώς χρειάζεται ειδική προεργασία επειδή οι γερανοί που θα χρησιμοποιηθούν ακόμα και από πλευράς βάρους δεν έχουν σχέση με τους μέχρι σήμερα γερανούς που έχουν χρησιμοποιηθεί για το έργο.

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν οι κόκκινοι σωλήνες, οι οποίοι θα συναρμολογηθούν στα σημεία – τρύπες που για αυτό το λόγο ακόμα δεν έχουν κλείσει με κερκίδες προκειμένου πάνω τους να ακουμπά και να συναρμολογείται το στέγαστρο.

 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

#ΑγιάΣοφιά