INAEK

Σάκοτα: “Είναι μεγάλη περηφάνια για μένα, γιατί είμαι εδώ από την πρώτη στιγμή”

Περήφανος που είναι στο Final 4 του Ρίο, όντας αρχηγός της ΑΕΚ, αλλά και όλα...

Περήφανος που είναι στο Final 4 του Ρίο, όντας αρχηγός της ΑΕΚ, αλλά και όλα όσα έχει καταφέρει αυτή η ομάδα την τελευταία 5ετία, δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το Διηπειρωτικό. Ο αρχηγός είπε:  «Είναι μια μεγάλη στιγμή για το κλαμπ, όπως είπε και ο προπονητής. Πριν 5 χρόνια ήμασταν στην δεύτερη κατηγορία σε μια μη επαγγελματική κατηγορία και γυρίσαμε τον κόσμου και βρίσκεται στη Νότια Αμερική και αγωνίζεται σε ένα σημαντικό τουρνουά. 
Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη η περηφάνια γιατί είμαι στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Είναι κάτι πολύ ωραίο και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την παρουσία για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο. Ποτέ δεν πορείς να εγγυηθείς κάτι, αλλά εμείς θα εγγυξηθούμε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οσο για τον ρυθμό που θέλει να δει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στη διοργάνωση τόνισε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Ο ένας δρόμος είναι ο σωστός. Θέλουμε να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η G-League είναι ένα στυλ που μοιάζει στο ΝΒΑ με πολλές κατοχές και αρκετή αθλητικότητα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν παίξει στις ΗΠΑ και στην G-League και θεωρώ πως θα είμαστε σε θέση να βάλουμε εμείς τον δικό μας ρυθμό».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα