INAEK

Φεύγει από τον Ολυμπιακό και ο Γκαρσία

Το ότι ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σε εξαιρετικά δυσμενή θέση μετά τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων»...


Το ότι ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σε εξαιρετικά δυσμενή θέση μετά τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» από τη μέρα που έπιασε Λιμάνι είναι κάτι γνωστό εδώ και καιρό. Πλέον όμως, μετά και το 1-1 στη Λιβαδειά, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και για τη δική του απομάκρυνση.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε τους 3 βαθμούς για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, η ομάδα επί των ημερών του έχει απογοητεύσει πλήρως και όπως όλα δείχνουν ο 44χρονος τεχνικός θα προστεθεί στη μακρά λίστα των ξένων προπονητών που πληρώνουν τις αμφιβόλου αξίας «επενδύσεις» σε παίκτες που αποκτήθηκαν καλοκαίρι και χειμώνα.



–>



–>

Με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League και το συμβόλαιο του να είναι ιδιαίτερα υψηλό, ο Γκαρσία έχανε συνεχώς πόντους το τελευταίο διάστημα και παρότι φαινόταν πως η απομάκρυνσή του θα ερχόταν μετά τη λήξη της σεζόν, πλέον δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρξει και άμεση αντικατάστασή του. Και αυτός γιατί παρά τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις, ο Ολυμπιακός βλέπει και την πολύτιμη 2η θέση να κάνει φτερά 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

*sdna

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα