Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης
Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του και βοήθησε αρκετά ώστε ο Απόλλων Σμύρνης να παραμείνει στη Superleague.
–>
Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται κοντά στην Ένωση, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Και σήμερα όμως υπάρχει βεβαιότητα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
Πιο συγκεκριμένα η Sportime αναφέρει ότι λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης και ότι ο παίκτης του Απόλλωνα θεωρείται κλεισμένος. Επιπλέον και η ”Ώρα των Σπόρ” επισημαίνει ότι ο 23χρονός είναι προ των πυλών και ότι ο δικέφαλος φουλάρει για την απόκτηση του.
–>







