INAEK

ΑΕΚ Ποδόσφαιρο Γυναικών: Νίκησε τον Πύργο σε φιλικό αγώνα

Θετικό δείγμα γραφής έδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-1...

Θετικό δείγμα γραφής έδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-1 του Πύργου σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.

Η Μάλορι Μαγκουάιρ ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης για την Ένωση, καθώς βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και αποτέλεσε την κύρια επιθετική απειλή της ομάδας.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή στο φιλικό παιχνίδι και πήρε τη νίκη, συνεχίζοντας την προετοιμασία της μέσα από αγώνες που προσφέρουν χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα.

Ο προπονητής της Ένωσης ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Γιαννακούλη, Τσελέντη, Κουκουλάκη, Πιάτσα, Προξένου, Τζουτζουράκη, Σέρνα, Ανσέλμο, Μανίσα, Μαγκουάιρ και Χατζηνικολάου.

Η Μαγκουάιρ ξεχώρισε από το ξεκίνημα και δικαίωσε την παρουσία της στην αρχική σύνθεση, υπογράφοντας και τα δύο τέρματα της ΑΕΚ.

Η φιλική νίκη στα Σπάτα αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την Ένωση, με την ομάδα να αξιοποιεί τέτοιου είδους αναμετρήσεις για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε