Με κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΟΦΗ για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
Όπως συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι και στη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων, ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στις κερκίδες.
Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 19:30. Όπως έγινε γνωστό από πλευράς Κρητικών, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα εξασφαλίσει εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των υποστηρικτών της που επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στην Allwyn Arena.
Ήδη οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη μετακίνηση στην πρωτεύουσα, ανακοινώνοντας οργανωμένες εκδρομές με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους σε μία ακόμη απαιτητική έξοδο.






