Futsal: Δύσκολη δοκιμασία στην Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ
Την πρώτη της εκτός έδρας αποστολή στη φετινή Futsal Super League έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και αφορά τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» θέλει να αφήσει οριστικά πίσω της το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δουλέψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πλέον στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης, γεγονός που δίνει περισσότερες επιλογές στην τεχνική ηγεσία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια διαφορετική αγωνιστική εικόνα.
Στόχος της Ένωσης είναι να ελέγξει τον ρυθμό και να φύγει από την έδρα του ΠΑΟΚ με τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνει το πρώτο της βήμα προς την ανάκαμψη στη φετινή Futsal Super League.
Στην απέναντι πλευρά θα βρίσκεται ένας ΠΑΟΚ που έχει αλλάξει σημαντικά το ρόστερ του κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση και αναμένεται να αποτελέσει έναν απαιτητικό αντίπαλο για την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα χρειαστούν συγκέντρωση και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.
Η ΑΕΚ, πάντως, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με ξεκάθαρη επιδίωξη: να πανηγυρίσει τη νίκη στην 2η αγωνιστική της Futsal Super League και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα.






