Χάντμπολ: Ανακοίνωσε τον Σαλάχ ο Ολυμπιακός
Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Χισάμ Σαλάχ.
Ο 24χρονος Αιγύπτιος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ και αποτελεί πλέον μέλος του ρόστερ των «ερυθρόλευκων», έχοντας συμφωνήσει για την έναρξη της συνεργασίας του με τον σύλλογο.
Η ανακοίνωση:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χισάμ Σαλάχ. Ο διεθνής Αιγύπτιος αριστερός ίντερ (30/1/2002, 1,99μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου.
Μετά από 13 χρόνια στην Ζάμαλεκ, ο 24χρονος αριστερός ίντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Στην Ζάμαλεκ έκανε τα πρώτο του βήματα στο χάντμπολ και «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα, τη σεζόν 2020-21. Είναι διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου.
Η δήλωση του Χισάμ Σαλάχ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Μετά από 13 χρόνια στην Ζάμαλεκ, βρίσκομαι πλέον εδώ. Από έναν μεγάλο σύλλογο σε έναν ακόμη μεγάλο σύλλογο, με υψηλούς στόχους και με τη φιλοδοξία να διεκδικήσουμε τίτλους. Ονειρεύομαι να κατακτήσω έναν τίτλο στην Ευρώπη από τότε που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα ως αθλητής. Στην Αίγυπτο, γνωρίζουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, λόγω της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε έναν μεγάλο σύλλογο και τώρα, συνεχίζω την καριέρα μου σε έναν ακόμη μεγάλο σύλλογο».
Προηγούμενες ομάδες:
2020-26 Ζάμαλεκ (Αίγυπτος)






