Μπάγερν Μονάχου: «Μπλόκο» σε Ρεάλ και Λίβερπουλ για τον Ολίσε
Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκαθαρίσει σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ πως ο Μάικλ Ολίσε δεν βρίσκεται προς πώληση, ανεξάρτητα από το ύψος της πρότασης που μπορεί να κατατεθεί.
Ο Γάλλος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο οι Βαυαροί δεν δείχνουν διάθεση να συζητήσουν την παραχώρησή του. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Έμπερλ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, τονίζοντας πως ο σύλλογος «δεν χρειάζεται να κάνει πίσω, όποιο κι αν είναι το ποσό».
Ο Ολίσε έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το καλοκαίρι του 2029, χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία του. Το όνομά του έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με τη Λίβερπουλ, με τα σχετικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανή πρόταση που θα ξεπερνά τα 116 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει
Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας επιθυμούν να ανοίξουν το επόμενο διάστημα συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για νέα συμφωνία, θέλοντας παράλληλα να γνωρίζουν τις προθέσεις του ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.
Στόχος της Μπάγερν είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Από την πλευρά του, ο Ολίσε έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 112 συμμετοχές με τη φανέλα των Βαυαρών, έχοντας σημειώσει 47 γκολ και μοιράσει 56 ασίστ.






