Τότεναμ: Τραυματίστηκε ο Μούντρικ και μένει εκτός για 6-8 εβδομάδες
Άσχημα είναι τα νέα για την Τότεναμ, καθώς ο Μιχάιλο Μούντρικ υπέστη τραυματισμό λίγες ημέρες μετά την ένταξή του στην ομάδα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες.
Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είχε επιστρέψει πρόσφατα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά την άρση της ποινής που του είχε επιβληθεί για την υπόθεση ντόπινγκ, με την Τότεναμ να του προσφέρει την ευκαιρία να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό.
Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου απέκτησε τον Μούντρικ από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπεται και οψιόν αγοράς ύψους 75 εκατ. λιρών.
Ωστόσο, ο τραυματισμός που υπέστη ο 25χρονος εξτρέμ ήρθε σε ένα ιδιαίτερα άσχημο χρονικό σημείο. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων.
Αυτό σημαίνει πως η Τότεναμ αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, εξέλιξη που περιορίζει σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές του τεχνικού επιτελείου για το επόμενο διάστημα.






