INAEK

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε ο Χέις-Ντέιβις

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χέις-Ντέιβις υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο και θα μείνει...

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χέις-Ντέιβις υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, με τις απαραίτητες εξετάσεις να επιβεβαιώνουν το πρόβλημα.

Έξι εβδομάδες εκτός ο Χέις-Ντέιβις

Ο Χέις-Ντέιβις μεταφέρθηκε άμεσα στο «ΥΓΕΙΑ», όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ, η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου έξι εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Αμερικανός θα χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με την επάνοδό του στα παρκέ να εκτιμάται προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Δεύτερη σημαντική απώλεια

Ο τραυματισμός του Χέις-Ντέιβις αποτελεί το δεύτερο σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό πριν ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται πως εκτός δράσης βρίσκεται και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει για περίπου δύο μήνες, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον προβληματισμό στο «τριφύλλι» ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε