Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο για τον Ζότα Σίλβα και αγωνία για τις εξετάσεις
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Ζότα Σίλβα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε άμεσα σε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Φορτούνη.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του. Στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» ελπίζουν ότι η γρήγορη αντικατάστασή του προέλαβε τα χειρότερα για τον μυϊκό αυτό τραυματισμό.






