Ο Γιόνσον σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε τον βαθμό στην Άαρχους!
Ο Γενς Γιόνσον έκανε την διαφορά στο παιχνίδι της Άαρχους απέναντι στη Λίνγκμπι, καθώς ήταν ο ποδοσφαιριστής που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Ο Δανός μέσος, που αποχώρησε από την ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στα κιτρινόμαυρα, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα, χαρίζοντάς της έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.
Με το παιχνίδι να βρίσκεται στις καθυστερήσεις και την Άαρχους να κυνηγά την ισοφάριση, ο Γιόνσον βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στην περιοχή. Ο πρώην άσος της Ένωσης πήρε την κεφαλιά πιο ψηλά από κάθε αντίπαλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Το γκολ αυτό αποτέλεσε το πρώτο του με τη φανέλα της Άαρχους μετά την επιστροφή του, στην οποία επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας από νωρίς τη σημασία του για τη νέα του ομάδα.
Ο Γιόνσον δείχνει να προσαρμόζεται άμεσα στο νέο του περιβάλλον, με το παρθενικό του τέρμα να συνοδεύεται από έναν πολύτιμο βαθμό για την Άαρχους και να αποτελεί μια ιδανική αρχή στη δεύτερη θητεία του στον δανέζικο σύλλογο.






