Αντιδράσεις στην Κρήτη: Ανακοίνωση οπαδών του ΟΦΗ κατά της περιοδείας του τροπαίου της ΑΕΚ
Έντονες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια προκάλεσε σε μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος για την περιοδεία του πρωταθληματικού τροπαίου της ΑΕΚ στην Κρήτη.
- Η ΠΑΕ ΑΕΚ προγραμμάτισε περιοδεία του πρωταθληματικού τροπαίου στην Κρήτη από 21 έως 23 Ιουλίου.
- Η διαδρομή της περιοδείας περιλαμβάνει Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Χανιά και τελικό σταθμό το Ηράκλειο.
- Έντονη δυσαρέσκεια εκφράστηκε από μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για την εκδήλωση.
- Ο σύνδεσμος «Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης» εξέφρασε επίσημα τα παράπονά του για την περιοδεία.
- Η αντίδραση των οπαδών του ΟΦΗ εκδηλώθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενόψει της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προγραμματίσει το ταξίδι της κούπας στο νησί για το τριήμερο από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου, ξεκινώντας από τον Άγιο Νικόλαο, συνεχίζοντας σε Ρέθυμνο και Χανιά, με τελικό σταθμό την πόλη του Ηρακλείου.
Ωστόσο, ο σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ «Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης» εξέφρασε… τα παράπονά του ενόψει της συγκεκριμένης εκδήλωσης.






