INAEK

Σοκ στο Μεξικό: Πτώμα σε αποσύνθεση βρέθηκε έξω από γήπεδο προπόνησης του Ιράν

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό η εύρεση πτώματος σε αποσύνθεση μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, το...

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό η εύρεση πτώματος σε αποσύνθεση μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το στάδιο Caliente στην Τιχουάνα, σημείο όπου πραγματοποιεί προπονήσεις η εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ιράν, προκαλώντας έντονη ανησυχία για τα επίπεδα ασφάλειας ενόψει της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το όχημα φέρεται να ήταν εγκαταλελειμμένο στο σημείο για περίπου τρεις ημέρες, ενώ η σορός που εντοπίστηκε μέσα σε μαύρη σακούλα έφερε ενδείξεις βίας και βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.

Οι αρχές της περιοχής έχουν ξεκινήσει έρευνες για την ταυτοποίηση του θύματος και τις συνθήκες του εγκλήματος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί επίσημες απαντήσεις.

Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανησυχητικών περιστατικών ασφαλείας στο περιθώριο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ 2026, που διεξάγεται σε Μεξικό, ΗΠΑ και Καναδά.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα