INAEK

«Ο Πεϊσότο στη λίστα του ΠΑΟΚ»

Νέο όνομα από την πορτογαλική αγορά έρχεται στο προσκήνιο αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον...

Νέο όνομα από την πορτογαλική αγορά έρχεται στο προσκήνιο αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρονται από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ο Σέζαρ Πεϊσότο συγκαταλέγεται μεταξύ των προπονητών που εξετάζονται από τον ΠΑΟΚ. Ο 46χρονος τεχνικός εργάζεται αυτή τη στιγμή στη Ζιλ Βισέντε, έχοντας αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το όνομα του Πεϊσότο βρίσκεται στις επιλογές των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά, στο πλαίσιο των σεναρίων που αφορούν την τεχνική ηγεσία.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζιλ Βισέντε μέχρι το καλοκαίρι του 2027, γεγονός που σημαίνει πως οποιαδήποτε κίνηση για την απόκτησή του θα απαιτούσε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο.

Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Πεϊσότο δεν απασχολεί μόνο τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο προπονητής της Ζιλ Βισέντε βρίσκεται επίσης σε περίοπτη θέση στη λίστα υποψηφίων της Wolverhampton Wanderers, η οποία εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές για τον πάγκο της.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο το όνομα του Πεϊσότο προστίθεται στα πρόσωπα που συνδέονται με τον ΠΑΟΚ μέσω δημοσιευμάτων του εξωτερικού.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΠΑΟΚ