Μάριος Ηλιόπουλος: Αποθέωση από τα παιδιά στο Πήλιο μετά τη νίκη και το ρεκόρ στην Ανάβαση Πορταριάς (ΦΩΤΟ)
Ο Μάριος Ηλιόπουλος κυριάρχησε στην Ανάβαση Πορταριάς, καταγράφοντας νέο ρεκόρ διαδρομής και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους μικρούς φίλους του που βρέθηκαν στο Πήλιο.
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και κορυφαίος οδηγός αγώνων συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, κατακτώντας την πρώτη θέση στην Ανάβαση Πορταριάς με εντυπωσιακό τρόπο.
Νίκη με νέο ρεκόρ στην Πορταριά
Ο «Super Mario» έδειξε από την πρώτη κιόλας προσπάθεια τις διαθέσεις του, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος σε 2:43.82. Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό, καθώς στο δεύτερο σκέλος βελτίωσε ακόμη περισσότερο την επίδοσή του, σταματώντας το χρονόμετρο στο εκπληκτικό 2:42.92 και καταρρίπτοντας το ρεκόρ της διαδρομής.
Η νέα αυτή επιτυχία επιβεβαιώνει την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, προσθέτοντας ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ του στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου.
Η ξεχωριστή στιγμή με τα παιδιά
Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αγάπη που έδειξαν τα μικρά παιδιά προς τον Μάριο Ηλιόπουλο μετά το τέλος της διοργάνωσης.
Δεκάδες νεαροί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έσπευσαν να τον συναντήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ζητήσουν αυτόγραφα, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται με χαμόγελο και ιδιαίτερη προθυμία.
Δείτε φωτογραφίες εδώ:









