Βουλγαρία – Μαυροβούνιο: Στο Πλόβντιβ η φιλική αναμέτρηση – Παρών ο Γκεοργκίεφ
Στις 19:00 διεξάγεται η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο στο γήπεδο της Μπότεφ στο Πλόβντιβ, με την Εθνική Βουλγαρίας να συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών της.
Η αναμέτρηση αποτελεί ένα ακόμη δυνατό τεστ για τους Βούλγαρους, οι οποίοι έχουν μπροστά τους και δεύτερο φιλικό παιχνίδι στις 5 Ιουνίου απέναντι στη Μολδαβία, στο πλαίσιο της αγωνιστικής τους προετοιμασίας.
Παρών ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ της ΑΕΚ
Στο Πλόβντιβ βρίσκεται και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μάρτιν Γκεοργκίεφ, ο οποίος συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό.
Η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ένωσης αποτελεί ακόμη μία ευκαιρία αξιολόγησης για το τεχνικό επιτελείο της Βουλγαρίας, σε ένα ματς που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της δοκιμής προσώπων.
Εκτός ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ
Αξίζει να σημειωθεί πως από τις κλήσεις απουσιάζει ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και δεν είναι διαθέσιμος για τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής ομάδας.






