INAEK

Χάντμπολ Ανδρών: Οι διαιτητές του τρίτου τελικού Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη σειρά των τελικών της Handball Premier, καθώς...

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη σειρά των τελικών της Handball Premier, καθώς η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (25/05) στο κλειστό της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) ανακοίνωσε επίσημα τους διαιτητές που θα αναλάβουν τη διεύθυνση της αναμέτρησης, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εξέλιξη της σειράς.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Κινατζίδης και Φωτακίδης, ενώ καθήκοντα παρατηρητών θα έχουν οι Μεϊμαρίδης και Μίγκας.

Ο τρίτος τελικός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν τη μάχη για τον τίτλο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια της σειράς.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα