Ουνικάχα Μάλαγα-ΑΕΚ: MVP ο Λεκαβίτσιους (ΦΩΤΟ)
Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Basketball Champions League, επικρατώντας με 78-65 της Ουνικάχα Μάλαγα, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να ξεχωρίζει με την απόδοσή του και να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.
Ο έμπειρος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Παράλληλα, είχε καθοριστική συμβολή στη δημιουργία και στον ρυθμό της ομάδας, οργανώνοντας ιδανικά την περιφέρεια της ΑΕΚ στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Με ψυχραιμία, σωστές επιλογές και μεγάλη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Λεκαβίτσιους αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της «Ένωσης» στη μάχη απέναντι στους Ισπανούς, οδηγώντας την ομάδα ένα βήμα πριν από την κορυφή του BCL.





