Stoiximan Super League: «Χρυσή» ισοπαλία στη Λάρισα για την Κηφισιά
Η Κηφισιά απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ Novibet στο AEL FC Arena, για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Το ματς
Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι στην περιοχή. Ο Πόμπο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, γράφοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Η ΑΕΛ Novibet πίεσε για την ισοφάριση και τελικά βρήκε το γκολ στο 57’, όταν ο Σαγκάλ σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Οι «βυσσινί» είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν ξανά.
Το αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένη την Κηφισιά, που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ΑΕΛ καλείται να δώσει «τελικό» την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Πανσερραϊκό.





