INAEK

NBA: Νίκες Νάγκετς, Ρόκετς, Ράπτορς και Θάντερ – Όλα τα αποτελέσματα (vids)

Ο Νίκολα Γιόκιτς “άγγιξε” για λίγο το πέμπτο συνεχόμενο τριπλ-νταμπλ, αλλά οι Ντένβερ Νάγκετς πανηγύρισαν...

Ο Νίκολα Γιόκιτς “άγγιξε” για λίγο το πέμπτο συνεχόμενο τριπλ-νταμπλ, αλλά οι Ντένβερ Νάγκετς πανηγύρισαν εύκολα τη νίκη 116-93 επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, φτάνοντας στην έκτη διαδοχική τους επιτυχία.

Ο Σέρβος σέντερ στα 36:08 λεπτά συμμετοχής είχε 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να προσθέτει 20 πόντους και 7 ασίστ. Οι Γουόριορς, χωρίς τον τραυματία Στεφ Κάρι, συνεχίζουν τις δυσκολίες, με 16 ήττες στα τελευταία 25 παιχνίδια. Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Μπράντιν Ποντζιέμσκι και Κρίσταπς Πορζίνγκις με 23 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησε 111-100 των Νιου Γιορκ Νικς, με τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να σημειώνει 30 πόντους και να διατηρεί τη Θάντερ σε εξαιρετική φόρμα, με 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια. Οι Νικς γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα, με τον Τζέιλεν Μπράνσον να πετυχαίνει 32 πόντους.

Στη Βοστώνη, οι Σέλτικς νίκησαν 114-99 τους Χόρνετς χωρίς τον Τζέιλεν Μπράουν, με τον Τζέισον Τέιτουμ να πετυχαίνει 32 πόντους και τον Πέιτον Πρίτσαρντ 28, εξασφαλίζοντας θέση στα playoffs. Οι Χόρνετς είχαν 12/43 τρίποντα στο παιχνίδι.

Στο Χιούστον, οι Ρόκετς συνέτριψαν 134-102 τους Πέλικανς με ηγετικό τον Αλπερέν Σενγκούν, ο οποίος σταμάτησε στους 36 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ οι Κέβιν Ντουράντ και Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ πρόσθεσαν από 20 πόντους.

Οι Τορόντο Ράπτορς σημείωσαν την πιο ευρεία νίκη τους στη σεζόν, 139-87 επί των Ορλάντο Μάτζικ, με σερί 31-0, πρώτος σκόρερ ο Αρ Τζέι Μπάρετ με 24 πόντους και ρεκόρ καριέρας στις ασίστ για τον Σκότι Μπαρνς (15 ασίστ).

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν 127-113 των Μιλγουόκι Μπακς με πρωταγωνιστές τους Μπένεντικτ Μάθουριν (28 πόντοι) και Τζον Κόλινς (22 πόντοι), ενώ οι Μπακς με μόλις οκτώ διαθέσιμους παίκτες ηττήθηκαν για τέταρτη σερί φορά.

Οι Μπρούκλιν Νετς έσπασαν το αρνητικό σερί δέκα ηττών και επικράτησαν 116-99 των Σακραμέντο Κινγκς, με πρώτο σκόρερ τον Οχάι Αγκμπάτζι από τον πάγκο.

Στην Ιντιάνα, οι Πέισερς νίκησαν 135-118 τους Μαϊάμι Χιτ με τον Πασκάλ Σιάκαμ να ηγείται με 30 πόντους.

Τέλος, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς συνέτριψαν 123-88 τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον Τουμανί Καμαρά να πετυχαίνει 23 πόντους και τον Σκουτ Χέντερσον 21.

Αποτελέσματα NBA 30/3:
Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 116-93
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Νιου Γιορκ Νικς 111-100
Σάρλοτ Χόρνετς-Μπόστον Σέλτικς 99-114
Χιούστον Ρόκετς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 134-102
Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ 139-87
Λος Άντζελες Κλίπερς-Μιλγουόκι Μπακς 127-113
Μπρούκλιν Νετς-Σακραμέντο Κινγκς 116-99
Ιντιάνα Πέισερς-Μαϊάμι Χιτ 135-118
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 123-88

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα