INAEK

Euroleague: Δράση με τρία εξ αναβολής παιχνίδια

Με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (17/3) η δράση στην Euroleague, με το ενδιαφέρον...

Με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (17/3) η δράση στην Euroleague, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τα ρόστερ που είχαν διαθέσιμα τη στιγμή της αρχικής αναβολής.

Νωρίτερα, στις 17:00, η Χάποελ Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Παρί στην «Arena 8888 Sofia», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι να προβάλλεται επίσης από το Novasports Prime.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 21:00, όταν η Παρτιζάν φιλοξενεί τη Ντουμπάι στην «Belgrade Arena» για την 30ή αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 4.

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη βαθμολογία και τη μάχη για την πρόκριση στα playoffs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

17:00 Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί
21:00 Παρτιζάν – Ντουμπάι
21:15 Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα