Stoiximan GBL: Δύο αγώνες στο τζάμπολ της Κυριακής για την 20η αγωνιστική
Η 20η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League ολοκληρώνεται με ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και Ηρακλή-Παναθηναϊκού
Η 20η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League ολοκληρώνεται την Κυριακή 8 Μαρτίου με δύο σημαντικές αναμετρήσεις που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.
Στις 13:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ σε ένα ματς που θα κρίνει θέσεις στην κατάταξη. Τζιοπάνος, Θεονάς και Χατζημπαλίδης ορίστηκαν διαιτητές, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ2 Σπορ.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 16:00, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα δοκιμαστεί εκτός έδρας στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή. Τη διαιτησία της αναμέτρησης θα έχουν οι Καρπάνος, Σκανδαλάκης και Τσάνταλη, ενώ το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από το ΕΡΤ2 Σπορ.
Οι δύο αυτές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν τη 20η αγωνιστική και αναμένονται να κρίνουν σημαντικές ισορροπίες στη Stoiximan Greek Basketball League, προσφέροντας θέαμα και ένταση για τους φίλους του μπάσκετ.






