ΑΕΚ: Επιστρέφουν Πήλιος και Μουκουντί ενόψει Λεβαδειακού
Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Μάρκο Νίκολιτς να βλέπει το απουσιολόγιο να περιορίζεται σημαντικά λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι.
Η «Ένωση» θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Λάζαρο Ρότα, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Πρόκειται για τις μοναδικές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο, καθώς τα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί.
Ο Άρολντ Μουκουντί, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στην Τούμπα προκαλώντας αρχικά ανησυχία, έχει πλέον επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς. Οι ιατρικές εξετάσεις ήταν καθαρές και ο κεντρικός αμυντικός προπονείται κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.
Το ίδιο ισχύει και για τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο προηγούμενο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε προληπτικά. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Η επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών αυξάνει τις διαθέσιμες επιλογές για τον Νίκολιτς, ο οποίος θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί πλήρως έτοιμη και ανταγωνιστική, συνεχίζοντας τη θετική της πορεία στο πρωτάθλημα.






