INAEK

Στρακόσα: «Μας είχε πονέσει η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο μεταξύ μας ντέρμπι του πρώτου γύρου – Τους χρωστάμε και εμείς κάτι»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Θωμάς Στρακόσα για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με...

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Θωμάς Στρακόσα για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στάθηκε στο θετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, επισημαίνοντας πως η ομάδα προέρχεται από ένα διάστημα καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Όπως τόνισε, το επερχόμενο ντέρμπι αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς –κατά την άποψή του– πρόκειται για τις δύο πιο σταθερές και αποδοτικές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα ποιοτικό παιχνίδι, με την ΑΕΚ να είναι εκείνη που θα χαμογελάσει στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην NOVA:

«Είναι ξεκάθαρα θετικό το κλίμα, ερχόμαστε από μια καλή περίοδο, πιστεύω θα είναι ένα σημαντικό ντέρμπι για εμάς και αυτούς, ελπίζω να είναι ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο αλλά να βγουμε κερδισμένοι εμείς». 

Πως περιμένει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι θα είναι μάλλον το πιο δύσκολο ντέρμπι αυτής της σεζόν, είμαστε σε καλή στιγμή εμείς και αυτοί. Εμείς και ο ΠΑΟΚ, είμαστε οι δυο καλύτερες ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, ξέρουμε ότι μας είχε πονέσει η ήττα στο μεταξύ μας ντέρμπι του πρώτου γύρου στην έδρα μας που δεν ήμασταν καλοί, τους χρωστάμε και εμείς κάτι». 

Για τη δική του εξαιρετική απόδοση: «Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά με την οικογένεια μου και την κοπέλα μου πίσω στο σπίτι μου, όποτε αυτό και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι θετικό, με βοηθάει και μπορώ να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό». 

Ποια είναι η καλύτερη του απόκρουση μέχρι τώρα: «Ελπίζω η επόμενη (γέλια). Μάλλον αυτή με την Τρίπολη»!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ Ποδόσφαιρο