INAEK

Σαϊχ: «Χθες θρηνήσαμε και σήμερα δέρνουμε φιλάθλους, γυναίκες, οικογένειες»

Η Ελένη Σαϊχ αναφέρθηκε στα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου, κατά τη διάρκεια...

Η Ελένη Σαϊχ αναφέρθηκε στα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Οδυσσέα Μοσχάτου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «Ένωσης», περίπου 50 άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προχώρησαν σε βίαιες ενέργειες, δημιουργώντας συνθήκες τρόμου στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες. Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε φιλάθλους και οικογένειες που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.

Στα γεγονότα του Μοσχάτου αναφέρθηκε και η αθλήτρια της ΑΕΚ, Ελένη Σαϊχ, παίρνοντας δημόσια θέση μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «κιτρινόμαυρη» αθλήτρια στάθηκε στη βαθιά αντίφαση ανάμεσα στη συλλογική θλίψη και τη βία, υπογραμμίζοντας με νόημα πως η ενσυναίσθηση δεν μπορεί να είναι επιλεκτική ούτε να διαρκεί μόνο στιγμιαία.

«Χθες θρηνήσαμε τα αδέρφια που χάθηκαν και είναι εκεί ψηλά, σήμερα δέρνουμε φιλάθλους, γυναίκες, οικογένειες. 24 ώρες κρατάει η ενσυναίσθηση» έγραψε χαρακτηριστικά σε ποστάρισμα της στο instagram.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα