INAEK

Ακαδημίες: Ανατροπή και νίκη για την Κ15 της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα με πρωταγωνιστή τον Κορμανό

Η Κ15 της ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Αστέρα στα Σπάτα για το πρωτάθλημα Super League, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή ανατροπή.

Σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε η Κ15 της ΑΕΚ απέναντι στον ASTERAS AKTOR, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2025-26, στις εγκαταστάσεις του Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ νωρίς, όταν στο 8ο λεπτό ο Νάτσιος έδωσε προβάδισμα στον Αστέρα. Η αντίδραση της «Ένωσης» όμως ήταν άμεση και εντυπωσιακή.

Στο 24’ ο Κορμανός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Δημητρούλα και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή σκοράροντας ξανά, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουργιαντάκη.

Ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και στο 68’ είχε δοκάρι με τον Φερεντίνο, ενώ η ΑΕΚ άγγιξε το τρίτο γκολ στο 72’, όταν ο Κατωπόδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσαχουρίδη μετά από πάσα του Ανδρικόπουλου.

Στις καθυστερήσεις, ο Ιορδανόπουλος πραγματοποίησε καθοριστική επέμβαση, διατηρώντας το υπέρ της ΑΕΚ 2-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ Κ15

ΑΕΚ (Μιχάλης Παυλής): Ιορδανόπουλος, Κανιός, Νίκου, Μυλωνάς, Γιάτσας, Κωνσταντινίδης, Κουργιαντάκης (60’ Παμφίλης), Δημητρούλας (53’ Τσαντόπουλος), Παρασκευαΐδης (60’ Ανδρικόπουλος), Λιάκος (41’ Τσαχουρίδης), Κορμανός (80+1’ Γκουντάρας)

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα