Γιόβιτς: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κάνω κάτι σημαντικό – Περήφανος για τα τέσσερα γκολ»
Ο Λούκα Γιόβιτς μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα sportissimo, αναφερόμενος στο επιβλητικό του πέρασμα από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στους στόχους του στην ΑΕΚ.
Ο Σέρβος φορ, που πέτυχε τέσσερα γκολ στο μεγάλο παιχνίδι, τόνισε πως από την πρώτη στιγμή πίστεψε ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο. Ο Γιόβιτς επεσήμανε πως η ΑΕΚ αποτέλεσε από την αρχή μια ομάδα στην οποία ένιωσε ότι μπορεί να πετύχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
Πιο αναλυτικά:
«Από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ, πίστεψα ότι είναι μια ομάδα που μπορώ να κάνω κάτι σημαντικό, κάτι μεγάλο, που θα μείνει στη μνήμη όλων και θα είναι κομμάτι της ιστορίας. Είχα πολλά σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα μου. Αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά, ένα από αυτά που δεν ξεχνιούνται και που θα είμαι ιδιαίτερα περήφανος – τέσσερα γκολ σε ένα ντέρμπι, μια νίκη μου μιλάει μόνη της.
Για εμάς, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που δεν είναι ποτέ εύκολο, ήρθε μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, ένα απρόσμενο αρνητικό αποτέλεσμα και ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε αμέσως ότι η ομάδα έχει τη δύναμη και την ποιότητα να παλέψει για την υψηλότερη θέση, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και αργότερα στο Conference League. Και γι’ αυτό αυτή η νίκη έχει μεγαλύτερο βάρος και σημασία, ειδικά στη μάχη για τον τίτλο».
Για τη στήριξη των οπαδών, είπε: «Χθες, η Αθήνα ήταν κάτω από το σήμα της ΑΕΚ. Εξαιτίας των οπαδών, από τους οποίους λαμβάνουμε πάντα τη μέγιστη στήριξη. Συχνά ακούω το όνομά μου από την εξέδρα και πάντα νιώθω ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Προχωράμε, μας περιμένουν νέα παιχνίδια, νέες προκλήσεις και πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη το Σαββατοκύριακο και θα προετοιμαστούμε για το νέο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας».






