INAEK

Futsal Γυναικών: Καταιγιστική η ΑΕΚ, διέλυσε και το Νέο Ικόνιο!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 7-0 του Νέου Ικονίου για το Women’s Futsal Championship, με τέσσερα γκολ της Κοτσίρη και κυριαρχική εμφάνιση.

Η ΑΕΚ συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της στο Women’s Futsal Championship, επικρατώντας εύκολα με 7-0 του Νέου Ικονίου για την 8η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα πρόσθεσε ακόμη ένα άνετο τρίποντο, παραμένοντας μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ένωση μπήκε δυνατά και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 4 γκολ, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της, ενώ στο δεύτερο μέρος πρόσθεσε ακόμα 3 τέρματα. Πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης ήταν η Κοτσίρη, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ, οδηγώντας επιθετικά την ομάδα.

Στο σκοράρισμα συνέβαλαν επίσης οι Κοτσιμπέλη, Μαραγκουδάκη και Αρκούλη, που βρήκαν δίχτυα από μία φορά.

Τα γκολ και οι συνθέσεις

ΑΕΚ – Νέο Ικόνιο 7-0
Σκόρερς: Κοτσίρη 4, Κοτσιμπέλη, Μαραγκουδάκη, Αρκούλη

ΑΕΚ (Γιάννης Ζιάβας): Τενεκετζή, Κοτσιμπέλη, Κοσμά, Λομποτέση, Αρκούλη, Κοτσίρη, Αμπατζή, Μαραγκουδάκη

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα