INAEK

Ντμίτρι Αλενίτσεφ: «Ο Κραλ ήταν η χειρότερη μεταγραφή της Σπαρτάκ τον 21ο αιώνα»

Ο Άλεξ Κραλ θεωρείται μία από τις χειρότερες μεταγραφές της Σπαρτάκ Μόσχας τον 21ο αιώνα, σύμφωνα με τον Ντμίτρι Αλενίτσεφ.

Ο Άλεξ Κραλ αγωνίστηκε στη Σπαρτάκ Μόσχας από το 2019 έως το 2024, ωστόσο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον.

Η μεταγραφή του από το καλοκαίρι του 2019 κόστισε στη ρωσική ομάδα 12 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα της επένδυσης.

Ο παλαίμαχος μέσος της εθνικής Ρωσίας και πρώην προπονητής της Σπαρτάκ, Ντμίτρι Αλενίτσεφ, τον χαρακτήρισε ως τη χειρότερη μεταγραφή της Σπαρτάκ Μόσχας τον 21ο αιώνα. Όπως τόνισε:
«Αν μιλάμε για ακριβές μεταγραφές, μου έρχονται στο μυαλό οι Χους Τιλ και Άλεξ Κραλ, για τους οποίους δαπανήθηκαν συνολικά 30 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Δεν υπήρξε καμία ανταπόδοση από αυτή την επένδυση».

Ο Αλενίτσεφ διευκρίνισε ότι μεταγραφές με κόστος έως 5 εκατ. ευρώ ή λιγότερο δεν κρίνονται με τον ίδιο τρόπο, αναφέροντας παραδείγματα όπως ο Αμπένα, όπου οι προσδοκίες ήταν περιορισμένες λόγω χαμηλού κόστους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε