INAEK

Σάκοτα: «Είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν στο δεύτερο ημίχρονο – Ψάχνουμε ψηλό» (VIDEO)

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε μετά τη νίκη επί της Μυκόνου ότι η ΑΕΚ είχε την απαιτούμενη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Μύκονο, τονίζοντας την αναγκαία ενέργεια που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την ανάγκη για ενίσχυση στη ρακέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όπως είναι η κατάσταση, ζήτησα μόνο νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε τα λάθη, κάναμε πιο έξυπνες επιλογές στην επίθεση. Η Μύκονος είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν ένα ροτέισον, δεν άντεξαν. Είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ξεκουράσαμε παίκτες. Σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Ψάχνουμε ψηλό, όλοι το ξέρουν, Αυτές τις μέρες θα τελειώσουμε. Στα γκαρντ λείπουν Κατσίβελης και Νάναλι που πρέπει να είναι βασικοί. Αυτή είναι η ομάδα, συνεχίζουμε».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα