INAEK

Άρης – ΑΕΚ: Η πιθανή ενδεκάδα του Μάρκο Νίκολιτς

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα (19:30 / inaek.com) με τον Άρη για τη 16η αγωνιστική της...

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα (19:30 / inaek.com) με τον Άρη για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με εκείνον που έκλεισε το 2025. Το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς μπαίνει στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους με ανεβασμένη ψυχολογία και ξεκάθαρη στόχευση, γνωρίζοντας πως κάθε αγωνιστική πλέον έχει ιδιαίτερη σημασία στη μάχη του τίτλου.

Η ΑΕΚ προέρχεται από μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Το θετικό μομέντουμ έχει δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο τονίζει συνεχώς την ανάγκη για σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά νέα

Στα θετικά για τον Μάρκο Νίκολιτς, για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να συμπεριληφθούν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Μαρτίν Γκεοργκίεφ και ο Μπαρνάμπας Βάργκα. Ο τελευταίος, μάλιστα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει και χρόνο συμμετοχής, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζίνι και Πιερό, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους. Εκτός πλάνων παραμένει και ο Ρομπέρτο Περέιρα, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Στρακόσα. Στην αμυντική γραμμή προβάδισμα έχουν οι Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Πινέδα και Μαρίν αναμένεται να έχουν κομβικό ρόλο, με τον Λιούμπισιτς σε πιο δημιουργική θέση.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή πιθανό είναι να ξεκινήσουν οι Ζοάο Μάριο και Κοϊτά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Γιόβιτς εμφανίζεται ως η βασική επιλογή για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα

Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Πινέδα, Μαρίν, Λιούμπισιτς, Ζοάο Μάριο, Κοϊτά, Γιόβιτς.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα