«Ανανεώνει με την Άρσεναλ ο Σάκα»
Η Άρσεναλ δείχνει ξεκάθαρα πως χτίζει το μέλλον της γύρω από τον Μπουκάγιο Σάκα, καθώς όλα συγκλίνουν στο ότι ο Άγγλος διεθνής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της για πολλά ακόμη χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Athletic, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη. Ο έγκυρος δημοσιογράφος Ντέιβιντ Όρνσταϊν αποκαλύπτει ότι Άρσεναλ και Σάκα έχουν ήδη δώσει τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο 24χρονος εξτρέμ αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2031. Παρότι το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το 2027, οι «κανονιέρηδες» θέλησαν να προλάβουν κάθε μελλοντική εξέλιξη, προσφέροντας νέο πενταετές deal, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές λεπτομέρειες.






