Γιαννακόπουλος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δύο μέρες πριν, στις 5 το πρωί ήσασταν μεθυσμένοι – Δεν γίνεται!»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για θέματα πειθαρχίας και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς, τονίζοντας την ανάγκη για ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και σεβασμό.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως τέτοιου είδους περιστατικά δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά.
«Στο παρελθόν ήμουν εξαιρετικά αυστηρός σε θέματα πειθαρχίας εκτός γηπέδου. Ίσως ήμουν ο πιο αυστηρός ιδιοκτήτης ευρωπαϊκής ομάδας σε τέτοια ζητήματα», ανέφερε, θέλοντας να καθορίσει σαφώς το πλαίσιο απαιτήσεων για την ομάδα.
Ο Γιαννακόπουλος στάθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά: «Ξέρω ποιος ήπιε, πόσο ήπιε και πότε ήπιε. Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά, αλλά δύο μέρες πριν, στις 5 η ώρα το πρωί ήσασταν μεθυσμένοι. Είναι δυνατόν; Όχι. Αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ».
Τόνισε ότι η στάση του δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά πηγάζει από την αγάπη και την ευθύνη που αισθάνεται για την ομάδα: «Όχι από τιμωρητική διάθεση, αλλά γιατί πονάω για αυτό».
Κλείνοντας, υπενθύμισε στους παίκτες τη σημασία του διαλόγου: «Σας ρώτησα από την αρχή: Έχετε κάποιο παράπονο; Αφού δεν έχετε, δεν θέλω να έχω ούτε εγώ». Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: αμοιβαία ειλικρίνεια και σεβασμός είναι απαραίτητα για την πρόοδο της ομάδας.




