Απίστευτο περιστατικό στην Αλβανία: Τερματοφύλακας αποχώρησε πριν το ημίχρονο (vid)
Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αγώνα του αλβανικού πρωταθλήματος, με τερματοφύλακα να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το ημίχρονο.
Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Βόρα με την Μπίλις για την Kategoria Superiore, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πήρε μια απόφαση που άφησε άφωνους παίκτες και θεατές.
Η στιγμή που προκάλεσε σοκ
Με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Βόρα και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Γάλλος γκολκίπερ Ζερεμί Βασού έβγαλε τη φανέλα του και αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής τού έδειξε κίτρινη κάρτα, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά.
Άμεσα στη θέση του πέρασε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Ρενάτο Μπεκιάι, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.
Η εξήγηση από τον πάγκο της Μπίλις
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπίλις, Μιρέλ Γιόσα, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε κάποιο θέμα απειθαρχίας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Βασού ζήτησε αλλαγή λόγω τραυματισμού, τονίζοντας ότι «δεν συνέβη τίποτα το ανησυχητικό».
Albanian football strikes again 💀
— Shefqet Fejzo🇦🇱 (@ShefqetFejzo11) December 24, 2025
After conceding 2 goals against Vora the goalkeeper of Bylis Jeremy Vachoux decided to leave the game on his own (the coach didn’t even said anything to him)
He left the pitch angry and went straight to the locker room pic.twitter.com/FSIdrlTaJK





