Μάνατζερ Βίντα: «Τα χρόνια είναι απλώς ένας αριθμός – Η καρδιά του είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο μαγικές ευρωπαϊκές βραδιές της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ.
Με ηγετική παρουσία, καθοριστικό γκολ και προσωπικότητα αρχηγού, ο Κροάτης στόπερ υπέγραψε την επική ανατροπή με 3-2 απέναντι στην Κραϊόβα, στέλνοντας την Ένωση απευθείας στους «16» του Conference League, επιστρέφοντας σε αυτή τη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 23 χρόνια.
Ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια, ο μάνατζέρ του Νέρμιν Τσένγκιτς, μίλησε αποκλειστικά στο SDNA, αποθεώνοντας τον 36χρονο αμυντικό και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το αγωνιστικό του μέλλον.
«Ο Ντομαγκόι έδειξε ότι τα χρόνια είναι απλώς ένας αριθμός στο χαρτί. Είναι ένας ηγέτης που είχε καιρό να εμφανιστεί στην ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας με ακρίβεια την εικόνα που αντίκρισαν περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη φανέλα με το νούμερο 21, η οποία έχει ξεχωριστό βάρος για την ιστορία του συλλόγου.
«Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης σαν κι αυτόν φορά το 21, γιατί όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το νούμερο για την ΑΕΚ», τόνισε ο Βόσνιος ατζέντης.
Το γκολ απέναντι στην Κραϊόβα δεν ήταν απλώς ακόμη ένα τέρμα για τον Βίντα, αλλά ένα σημείο αναφοράς που επισφράγισε την επιστροφή της ΑΕΚ στις μεγάλες ευρωπαϊκές νύχτες.
«Έχει σκοράρει πολλά σημαντικά γκολ στην καριέρα του, αλλά αυτό σίγουρα ξεχωρίζει», σημείωσε ο Τσένγκιτς.
Παρά το έντονο ενδιαφέρον συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ο Κροάτης αρχηγός δεν δείχνει διάθεση αποχώρησης. «Πολλοί με καλούν συνεχώς για τον Βίντα, όμως είμαι βέβαιος ότι θα μείνει για πολύ ακόμη. Η καρδιά του είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια», αποκάλυψε.
Κλείνοντας, ο μάνατζέρ του έστειλε σαφές μήνυμα για τον ρόλο του Βίντα στο παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ.
«Είναι παίκτης με DNA πρωταθλητή και μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά στην προσπάθεια επιστροφής των τίτλων. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για άλλο ρόλο στον σύλλογο, γιατί έχει ακόμη 2-3 χρόνια ποδοσφαίρου στο κορυφαίο επίπεδο», κατέληξε.






