INAEK

Stoiximan GBL: Μεγάλη νίκη του Άρη Betsson στο «Ιβανώφειο»

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Άρης Betsson στη Θεσσαλονίκη, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ιβανώφειο, επικρατώντας...

Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Άρης Betsson στη Θεσσαλονίκη, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Ιβανώφειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 82-80, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο Ράιτ-Φόρμαν πέτυχε ένα εντυπωσιακό τρίποντο από πολύ μακρινή απόσταση, δίνοντας προσωρινό προβάδισμα στον Ηρακλή (80-79) στα 37,1 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Ωστόσο, η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, με τον Τζόουνς να σκοράρει ένα δύσκολο δίποντο και να διαμορφώνει το 81-80 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στα 16”.

Μετά το τάιμ άουτ των γηπεδούχων, ο Άρης έβγαλε καθοριστική άμυνα, κλέβοντας την μπάλα. Ο Άντζουσιτς κέρδισε φάουλ και από τη γραμμή των ελευθέρων βολών πρόσθεσε έναν ακόμα πόντο, ανεβάζοντας τη διαφορά στους δύο.

Στην τελευταία επίθεση, ο Ηρακλής αναζήτησε νέο τρίποντο από τον Φόρμαν, όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια δεν βρήκε στόχο, με αποτέλεσμα ο Άρης να φύγει νικητής από το Ιβανώφειο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης Betsson σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Stoiximan GBL και έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας πλέον με τον Ηρακλή στη βαθμολογία.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα