INAEK

Η συνάντηση του Λιβάι Γκαρσία με Μάριο Ηλιόπουλο – Το τηλεοπτικό πλάνο (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία...

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει την ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε την εμφάνισή του ξανά στην OPAP Arena για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο πρώην επιθετικός της «Ένωσης» παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τις κόρες του, ζώντας από κοντά τη δράση των πρώην συμπαικτών του. Οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ του Μάρκο Νίκολιτς είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, γεγονός που δημιούργησε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Συνάντηση με τον Μάριο Ηλιόπουλο

Στο ημίχρονο, ο Γκαρσία βρέθηκε στη σουίτα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, όπου είχαν μία φιλική και ζεστή συζήτηση για αρκετή ώρα. Η συνάντηση ανέδειξε την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί ο Λιβάι Γκαρσία με την «Ένωση» και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Ο διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγο επιθετικός Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε το Σάββατο στο ισόπαλο ντέρμπι της Μόσχας ανάμεσα στη Σπαρτάκ και τη Ντιναμό (1-1), ενώ βρίσκεται προσωρινά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος Ρωσίας, το οποίο θα επαναληφθεί τον Μάρτιο.

Ο Λιβάι είχε μετακομίσει στη Σπαρτάκ τον περασμένο Φεβρουάριο έναντι περίπου 19 εκατομμυρίων ευρώ. Στην ΑΕΚ, φόρεσε το «Δικέφαλο στο στήθος» σε 160 εμφανίσεις, σημειώνοντας 56 γκολ και προσφέροντας 27 ασίστ. Υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που κατέκτησε το ντάμπλ το 2023, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην «Ένωση».

Η δημοσίευση της ΠΑΕ:

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα