Χάρι Κέιν: «Δεν έχω συνηθίσει να μπαίνω από τον πάγκο»
Ο Χάρι Κέιν πρωταγωνίστησε στην εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν επί της Στουτγκάρδης (5-0), παρότι μπήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό.
Ο Άγγλος επιθετικός κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ στο μισάωρο που αγωνίστηκε, φτάνοντας τις 100 συμμετοχές σε γκολ σε 76 ματς Bundesliga με τη φανέλα των Βαυαρών.
Ο Κέιν μίλησε για την εμπειρία του να μπαίνει ως αλλαγή: «Δεν έχω συνηθίσει να μπαίνω από τον πάγκο, αλλά το έχω κάνει μερικές φορές φέτος. Ο κόουτς ήθελε να με κρατήσει φρέσκο και να διατηρήσω δυνάμεις. Μπήκα στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση μιας ώρας και εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους για να βρούμε τα γκολ.»
Ο Άγγλος επιθετικός έχει ήδη τρία χατ-τρικ φέτος στη Bundesliga, φτάνοντας τα 79 γκολ και 21 ασίστ σε 76 αγώνες στο πρωτάθλημα και συνολικά 113 γκολ και 27 ασίστ σε 118 ματς με την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις.






