INAEK

Κύπελλο Ελλάδας: Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 3/12. Στην 23άδα του Χρήστου Κόντη βρίσκεται και ο 16χρονος Σιτμαλίδης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025, στις 17:30.

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Κόντης, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 16χρονο ταλαντούχο Σιτμαλίδη, ενώ εκτός έμειναν οι Αποστολάκης, Νέιρα, Ζανελάτο και Βούκοτιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ

Λίλο, Κατσίκας, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Γκονζάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Λέουις, Καινουργιάκης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Κρίζμανιτς, Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς, Ανδρούτσος, Σιτμαλίδης, Νους, Φούντας, Σενγκέλια, Φαϊτάκης, Θεοδοσουλάκης, Ράκονιατς, Σαλσέδο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα