Επίσημο: Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Μετά την υπογραφή όλων των αναγκαίων εγγράφων, η ALPHA SPORTS GROUP του κ. Μυστακίδη πέρασε πλέον στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.
Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έκανε λόγο για ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο:
«Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σηματοδοτεί ένα νέο ιστορικό βήμα: με σεβασμό στο παρελθόν, πίστη στο παρόν και ξεκάθαρη προοπτική για το μέλλον».






