INAEK

Καραπαπάς και Κουντούρης… στο ένα βήμα από το VAR στο «Καραϊσκάκης»! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 11η αγωνιστική της...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 11η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από μια ιδιαίτερα συζητήσιμη φάση με πρωταγωνιστή τον VAR έλεγχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ χάρη σε πέναλτι που δόθηκε σε μια αμφισβητούμενη διεκδίκηση μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος κλήθηκε να εξετάσει τη φάση στο VAR, όπου υπήρξε διαφορετική ερμηνεία της φάσης σε σχέση με την αρχική του απόφαση, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις μετά το παιχνίδι.

Η στιγμή που έγινε viral

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο 36’, στο μόνιτορ του VAR δεν βρέθηκε μόνο ο διαιτητής. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που κυκλοφόρησε, σε πολύ μικρή απόσταση διακρίνονται να βρίσκονται οι αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και Γιώργος Κουντούρης.

Μια φωτογραφία που σηκώνει συζήτηση

Η επίμαχη φωτογραφία έχει ήδη γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης, με πολλούς να εκφράζουν τις απόψεις τους για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο έλεγχος της φάσης στο VAR.

Δείτε την εικόνα:

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα