INAEK

ΡαϊΚουάν Γκρέι: «Μετά τη διακοπή ο κόσμος να περιμένει καλύτερη ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ νίκησε το Μαρούσι 103-82, με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι να ξεχωρίζει. Ο φόργουορντ μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας και υποσχέθηκε καλύτερη ΑΕΚ μετά τη διακοπή!

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη στο Μαρούσι, επικρατώντας με 103-82, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για την Ένωση ήταν ο ΡαϊΚουάν Γκρέι, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 25 πόντους (10/18 σουτ), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα, σε ακόμα μία all-around εμφάνιση που ανέδειξε τον ρόλο του ως σημείο αναφοράς για τη φετινή ΑΕΚ.

Ο Γκρέι μίλησε στο Athletiko για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία της ομάδας, τονίζοντας τη σημασία της άμυνας και της συγκέντρωσης σε κάθε παιχνίδι. «Στο τέταρτο δεκάλεπτο κυριάρχησε η ΑΕΚ. Η άμυνά μας είναι το πρώτο μέλημα και τροφοδοτεί την επίθεση. Μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε», ανέφερε.

Παράλληλα, ο εκρηκτικός φόργουορντ αναφέρθηκε στη βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι και στη νέα δυναμική που φέρνει στην ομάδα η άφιξη του Γκρεγκ Μπράουν, τονίζοντας ότι η ενσωμάτωσή του θα ενισχύσει την αθλητικότητα και την ευελιξία της Ένωσης.

Η παρουσία του κόσμου στο Μαρούσι ενίσχυσε την ενέργεια της ΑΕΚ, με τον Γκρέι να σημειώνει: «Ένιωσα σαν να ήταν εντός έδρας αγώνας. Μαύρο και κίτρινο παντού, είναι υπέροχο να έχουμε τέτοια υποστήριξη». Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους: «Μετά τη διακοπή θα δείτε μια ακόμα καλύτερη ΑΕΚ. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλές νίκες να κατακτήσουμε».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα