Αντίπαλοι ΑΕΚ: Δραματική ισοπαλία (2-2) για την Κραϊόβα με πέναλτι στο 90+10’
Η Κραϊόβα, αντίπαλος της ΑΕΚ στην Ευρώπη, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, χάρη σε γκολ-πέναλτι στο 90+10’, σε μια αναμέτρηση με ένταση και ανατροπές.
Παρά την ισοπαλία, η Ραπίντ παρέμεινε στο +3 από την ομάδα του Βουκουρεστίου.
Η Ραπίντ ξεκίνησε δυνατά και στο 16’ προηγήθηκε με τον Κρίστενσεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε φάση μέσα στην περιοχή για το 0-1. Η Κραϊόβα αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Ρους μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Πασκάνου έσωσε την εστία των φιλοξενούμενων σε σουτ του Μόρα, κρατώντας το σκορ ισόπαλο.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, όμως η Ραπίντ ξαναπήρε προβάδισμα στο 73’, με τον Κράμερ να σκοράρει από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρίστενσεν. Παρ’ όλα αυτά, το φινάλε είχε… δράμα.
Στο 90+10’, ο Ενσιμπά με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-2, χαρίζοντας στην Κραϊόβα έναν πολύτιμο βαθμό και κρατώντας την «όρθια» απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.






