Νέα εποχή στην κολύμβηση – Η Παυλοπούλου «έσπασε» ρεκόρ 16 ετών
Εντυπωσιακή επίδοση από τη Νικολέττα Παυλοπούλου στα 200 μέτρα μικτή ατομική, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να συντρίβει το πανελλήνιο ρεκόρ που άντεχε 16 χρόνια.
Η 24χρονη κολυμβήτρια του ΑΟΠ Φαλήρου έκλεψε τις εντυπώσεις στη 2η ημερίδα επιδόσεων που πραγματοποιήθηκε στο Χαλάνδρι, σημειώνοντας χρόνο 2:10.63 στα 200μ. μικτή ατομική. Η επίδοσή της δεν αποτέλεσε μόνο προσωπικό ρεκόρ, αλλά και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοση που είχε σημειώσει η Λυσιστράτη Χαλκίδη με 2:14.38, πίσω στο 2009.
Ένα ρεκόρ που γράφει ιστορία
Η Παυλοπούλου απέδειξε για ακόμη μία φορά τη σταθερή της πρόοδο και το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας της, δείχνοντας ότι αποτελεί πλέον μια από τις πιο ελπιδοφόρες μορφές της ελληνικής κολύμβησης. Η νέα επίδοση των 2:10.63 θεωρείται εξαιρετική και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας πως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που έρχονται.
Με αυτή την επίδοση, η Παυλοπούλου στέλνει μήνυμα συνέπειας και προοπτικής, τη στιγμή που η ελληνική κολύμβηση δείχνει να ανανεώνεται με νέα πρόσωπα και υψηλές επιδόσεις. Το σπουδαίο ρεκόρ της αποτελεί κίνητρο και για τις επόμενες γενιές αθλητριών.






