Βινίσιους: Ζήτησε συγνώμη και το θέμα θεωρείται λήξαν σύμφωνα με τον Αλόνσο
Ο Τσάμπι Αλόνσο ξεκαθάρισε ότι το περιστατικό με τον Βινίσιους έχει λήξει και ο Βραζιλιάνος δεν θα υποστεί καμία ποινή.
Το θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο El Clasico, όταν ο Βινίσιους εκφράστηκε οργισμένα κατά την αλλαγή του στο 71ο λεπτό, πηγαίνοντας κατευθείαν στα αποδυτήρια και κάνοντας χειρονομίες.
Ο επιθετικός ζήτησε αρχικά συγνώμη δημόσια προς τους φιλάθλους και τη διοίκηση της Ρεάλ για τη συμπεριφορά του, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και από τον προπονητή του. Ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τον Αλόνσο στο γραφείο του και δεσμεύτηκε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.
Ο Ισπανός κόουτς δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον με τον Βινίσιους. Έχουν όλα διευθετηθεί. Μίλησε μπροστά σε όλους μας την Τετάρτη και ήταν πολύ ειλικρινής και ξεκάθαρος. Τα λόγια που είπε στους συμπαίκτες του ήταν το σημαντικότερο πράγμα. Ο Βίνι δεν θα τιμωρηθεί. Το θέμα έχει κλείσει».






