Παναθηναϊκός: Εκτός 12άδας ο Γκριγκόνις, μέσα ο Τολιόπουλος για το ματς με την Εφές
Χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να προχωρά σε συγκεκριμένες επιλογές για τη 12άδα του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Βασίλη Τολιόπουλο στη δωδεκάδα, αφήνοντας εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή των «πράσινων» για την Τουρκία. Η απουσία του Λιθουανού γκαρντ θεωρείται σημαντική, καθώς προσφέρει εμπειρία και σταθερότητα στην περιφέρεια.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Ματίας Λεσόρ, που εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάταγμα στο δάκτυλο. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Κουζέλογλου, καθώς ο Αταμάν επέλεξε διαφορετική κατεύθυνση στη σύνθεση του ρόστερ για το ματς στην Πόλη.
Απουσίες και στην Εφές
Από την πλευρά της Αναντολού Εφές, ο Βενσάν Πουαριέ δεν θα είναι διαθέσιμος, αφού υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.
Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Εφές
Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Ναν, Τολιόπουλος, Χουάντσο, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν






