EuroCup: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Άρη με νίκη (81-85) επί της Βενέτσια
Ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί το φετινό EuroCup, επικρατώντας 85-81 της Βενέτσια εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αντέχοντας στις επιθετικές λύσεις των Ιταλών και πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με προβάδισμα του Άρη 7-3, όμως η Βενέτσια αντέδρασε με σερί 14-2 για να προηγηθεί 17-9. Οι Μπράις, Χάρελ και Πουλιανίτης ανέλαβαν δράση, μειώνοντας σε 42-41 και οδηγώντας το πρώτο ημίχρονο σε ισοπαλία 49-49.
Στην τρίτη περίοδο, ο Άρης βρέθηκε μπροστά με +4 και +8, με τον Φορμπς να φτάνει τους 18 πόντους, πριν ένα buzzer-beater τρίποντο του Πάρκς μειώσει σε 65-70. Η ομάδα του Καράιτσιτς δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, χάρη στην καλή άμυνα των Θεσσαλονικέων.
Στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης ανέβασε τη διαφορά στο +9 με τρίποντο του Τζόουνς (70-79), ενώ η Βενέτσια μείωσε σε 81-82 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Μπράις με κρίσιμες βολές διαμόρφωσε το τελικό 85-81, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία νίκη για τον Άρη στην πρεμιέρα του EuroCup.






